Om Steen Reinhold

Jeg har i mere end 30 år arbejdet med mennesker med forskellige problemstillinger, og ud fra tesen "at efterlade mennesker bedre stillet end da jeg mødte dem".

Steen Reinhold

Min arbejdskarriere er alsidig med erfaring fra mange forskellige arbejdspladser, organisationer og kulturer, men fælles er at jeg altid har arbejdet med mennesker der har været i udsatte situationer.

Har I mange år været leder af en specialskole for børn og unge med div. diagnoser som ADHD, tilknytningsforstyrret, sociale- og emotionelle vanskeligheder. I alle årene har jeg arbejdet teraputisk med hvordan forældre kan håndtere forældrerollen samt supervision af plejefamilier.

Har tidligere arbejdet en længere årrække i Forsvaret, Kriminalforsorgen (Vestre Fængsel), Københavns kommune, Dansk Flygtninge Hjælp og Vejen kommune.

Jeg er bl.a. uddannet Udviklingskonsulent og NLP MasterCoach fra Bladbjerg & Kibsgaard, Aarhus.

Uddannelsen er ICF godkendt (International Coach Federation) og er derfor forpligtede overfor deres etiske regler grundlæggende bygget på den respektfulde, anerkendende tilgang samt tavshedspligt.

Steen fremstår rolig, seriøs, tålmodig, troværdig og bestemt ikke uden humor. Evnen til at se det positive i selv de tungeste problemstilling samt en tillidsvækkende evne til at være i og håndtere følelsesladede samtaler.

Chefpsykolog Poul Andersen, Vejen kommune

Han er nærværende, knivskarp og ikke bange for at stille de svære spørgsmål. Han er fuldt fokuseret på at skabe resultater sammen med dig og naturligvis altid i en afslappet atmosfære med fuld fortrolighed.

Ruben Mandrella, Klinisk psykolog og privatpraktiserende siden 1986.